Ралф Лорън заложи на минималистичен стил при последното си модно

...
Ралф Лорън заложи на минималистичен стил при последното си модно
Коментари Харесай

Грехота е да носиш нещо подобно само веднъж: Ралф Лорън с бутиково ревю в офиса си в Ню Йорк

Р алф Лорън заложи на минималистичен жанр при последното си фешън ревю, издържано в приглушени тонове, което той показа пред стеснен кръг хора в по-интимна конюнктура в личните си офиси в Ню Йорк , оповестява АП.

През годините Ралф Лорън е бил прочут с доста грандиозни фешън спектакли: да вземем за пример завладяването на Сентрал парк за охолно честване на годишнина или организирането на ревю на стилния подиум на фона на впечатляващата му сбирка от типичен коли.

Но за сбирката си за есента и празниците на 2024 година той реши да бъде най-малък - най-малко най-малък от позиция на Ралф Лорън. Това означаваше интимно шоу в понеделник вечерта в (сравнително) малко дизайнерско студио в офисите му в Ню Йорк. То бе въодушевено от първото му дамско фешън шоу през 1972 година, когато той демонстрира творбите си пред редактори и другари в личния си офис.

Irina Shayk Spotted at the Polo Bar Following Ralph Lauren Show in New York

More images at:
— GAWBY.com (@GAWBYcom)
Пред типично звездния първи ред, включващ актрисите Глен Клоуз, Джесика Частейн, Кери Уошингтън, Ребека Хол и Джоди Търнър-Смит, Лорън откри шоуто си с намек за непреходност - появи се неговата муза, супермоделът Кристи Търлингтън, в този момент на 55 години, в елегантно бежово вълнено палто.

Последва серия от модели в успокояващи неутрални тонове: охра, кафяво, сиво, черно и металик. Меката палитра характеризира както дневните дрехи от рода на прилепнали сака и пуловери с панталони, по този начин и вечерните тоалети от фини рокли с пайети. Имаше обемни пуловери, доста ботуши и необятни кожени колани с катарами  с неговото лого RL.

Имаше и познатите уестърн акценти на Лорън, като дългите ресни по палтата и ръкавите на саката. И изключително каубойската шапка, която придружаваше освен ежедневни ансамбли, само че и оформи ефектния край със запаметяваща се визия - като аксесоар към рокля с гол тил в искрящо злато.

Celebrities Attend Ralph Lauren Fall Fashion Show 2024 -
— Faded4U (@FADEDFORU)
84-годишният Лорън се появи за малко в края на ревюто, облечен в добре износени джинси, като провокира радостните възгласи на публиката, измежду която беше и редакторката на „ Вог “ Анна Уинтур.

Клоуз носеше костюм от сако и панталон в бяло на Лорън. „ Това е един доста, доста специфичен отбор “, сподели актрисата и добави: „ Той беше изработен особено за мен. По поръчка. Преди пет години. Облечена в него, получих премията на Гилдията на актьорите в Съединени американски щати. И ето ме тук. Изглежда също толкоз хубав. Грехота е да носиш нещо сходно единствено един път. “

Клоуз добави, че когато е израснала в Нова Англия, „ манталитетът е бил подобен: купуваш нещо, което е доста качествено, и го носиш, до момента в който се износи. Така съм възпитана. “

The Ralph Lauren show took place in New York City. He presented a soothing, neutral-heavy collection in an intimate show at his own studio with models like Anok Yai, Imaan Hammam, Christy Turlington, and guests like Jessica Chastain and more.
— The Cut (@TheCut)
След края на шоуто гостите изминаха няколко пресечки до ресторанта на Лорън Polo Bar, където дизайнерът още веднъж бе приветстван при влизането си, преди да хапне един от присъщите бургери на ресторанта.

Синът на Лорън, Дейвид, изпълнителен шеф на марката, разяснява предизвикването да се основават нови модели всеки сезон: „ Знаете, че всичко се трансформира - постоянно гледаш нови материи, нови силуети и нови способи да вдъхнеш живот на марката. Но има и философия. Има жанр “.

Тъй като след тъкмо една седмица следва Балът на музей „ Метрополитън “, проведен от Анна Уинтур, Дейвид Лорън беше запитан дали марката ще облече някоя звезда. „ Не и тази година “, сподели той и разясни: „ През годините сме взели участие толкоз доста, само че тази година имаме фешън ревю и сме на път да облечем тима на Съединени американски щати (за Олимпийските игри в Париж) и да създадем показване на мъжка мода в Милано. Така че чинията ни е цялостна “.

* Видеото е архивно!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР