Подкрепям българските строители. Заедно със строителите настояваме за едно и

...
Подкрепям българските строители. Заедно със строителите настояваме за едно и
Коментари Харесай

Йончева: Със строителите настояваме за едно и също

Подкрепям българските строители. Заедно със строителите настояваме за едно и също - да потвърдим, че пътищата в България дават отговор на техническите условия и не заплашват безстопанствен живот. Това се споделя в позиция на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева мотив оповестения митинг на Камарата на строителите.
Вярвам, че строителите поддържат нашите претенции за самостоятелна експертиза в европейска лаборатория на магистрални сектори, строени и ремонтирани през последните 5 години, какъвто е интервалът на резистентност. Това е метод да почистим всяко подозрение в професионализма на българския строител. Те заслужават това, безапелационна е Йончева.
Независимата експертиза на качеството на българските автомагистрали оказва помощ на строителите, които са принудени да работят в конюнктура, в която постоянно се установяват редица нередности по цялата верига на капиталовия развой. Отговорност за тези нарушавания носят не строителите, а мафиотският модел на ръководство в България, декларира още Йончева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР