Подкрепям българските строители. Заедно със строителите настояваме за едно и

...
Подкрепям българските строители. Заедно със строителите настояваме за едно и
Коментари Харесай

Елена Йончева за протеста на строителите: Подкрепям ги, искаме едно и също нещо

Подкрепям българските строители. Заедно със строителите настояваме за едно и също - да потвърдим, че пътищата в България дават отговор на техническите условия и не заплашват безстопанствен живот. 
 Елена Йончева и Камарата на инженерите: Пълният инженеринг ражда корупция, желаеме самостоятелен надзор  Нинова: Строителната камара изиска да спра Елена Йончева за инспекция на автомагистралите. Отказах им  Камарата на строителите упрекна президента, че популяризира на погрешни изказвания
Това декларира националният представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева във връзка планувания за на следващия ден митинг Камарата на строителите в България. Председателят на управителния съвет на КСБ Илиян Терзиев разгласи по-рано през днешния ден, че 1000 машини строителна техника ще бъдат разположение по бул. „ Цариградско шосе ” в сектора от огромен търговски център в посока - излаз от София на мирна проява. Машините ще са без вериги, посочи Терзиев. По думите му ще бъде импортирана и подписка в поддръжка на строителните компании в Народното събрание, президентството и в министерския съвет, подкрепена от към 53 000 души.

От Камарата упорстват да спре потреблението на сектора за политически цели и предизборна пропаганда. Според управлението на камарата браншът е подложен на унищожително отношение, като евентуално задачата на офанзивите е даже и очистване на българските компании преди началото на огромните планове по европейски стратегии и по този метод на непознати компании да бъде възложен българският строителен бранш. 

Вярвам, че строителите поддържат нашите претенции за самостоятелна експертиза в европейска лаборатория на магистрални сектори, строени и ремонтирани през последните 5 години, какъвто е интервалът на усточивост. Това е метод да почистим всяко подозрение в професионализма на българския строител. Те заслужават това!, разяснява Йончева.  

Независимата експертиза на качеството на българските автомагистрали оказва помощ на строителите, които са принудени да работят в конюнктура, в която постоянно се установяват редица нередности по цялата верига на капиталовия развой. Отговорност за тези нарушавания носят не строителите, а мафиотският модел на ръководство в България. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР