Подкрепи нашата мисия, обявиха от ФК Русокастро – Златна крепост“

...
Подкрепи нашата мисия, обявиха от ФК Русокастро – Златна крепост“
Коментари Харесай

Футболен клуб благодари на кмета на Камено Жельо Вардунски

Подкрепи нашата задача, оповестиха от ФК „ Русокастро – Златна цитадела “

ФК „ Русокастро – Златна цитадела “ благодари на кмета на община Камено Жельо Вардунски за поддръжката, която ще им окаже през тази година.

От общинския бюджет на футболния клуб ще бъдат отпуснати 13 хил.лева – 8 за мъжкия тим и 5 хил.лева за школата, в случай че такава бъде основана.

„ Започваме работа още от понеделник за основаване на школа. Вече имаме концепция. Благодаря на господин Вардунски, че застана зад нас и ни поддържа. Той е виновен кмет и желае спортът да се развива “, оповестиха от клуба пред Флагман.бг.

ФК „ Русокастро – Златна цитадела “ е правоприемник на ФК „ Русокастро “, който е измежду главните мотори, работещи за смяна в българския футбол. Припомняме, че остарелият клуб бе изключен от БФС поради инакомислещата си позиция, само че бързо бе основан нов, който продължи задачата му.

Междувременно стана ясно, че през февруари в Бургас ще дойде претендентът за президент на БФС Димитър Бербатов, който ще се срещне с клубове от района. Той ще им показа концепцията си за ръководство, която е построил дружно с екипа си.

Българският футбол е пред исторически миг – в случай че актуалното управление на БФС не спъне провеждането на Конгреса, през март ще има смяна на философията на ръководство на централата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР