Подкрепата на треньорите и публиката в „Гласът на България“ спасиха

...
Подкрепата на треньорите и публиката в „Гласът на България“ спасиха
Коментари Харесай

Гласът на България спасява млад талант от психически срив

Подкрепата на треньорите и публиката в „ Гласът на България “ избавиха млад гений от тежък душевен срив.

Окрилен от позитивните страсти и от адреналина на сцената, 21-годишният Вениамин Димитров пребори депресията и още веднъж повярва в живота. Бургазлията даже съумя да спре антидепресантите, към които го тласнала тежка контузия.

Вениамин рухнал, откакто фамилията му било опустошено от покруса. Вуйчо му бил погубен. Сисипана, баба му си отишла от рак няколко месеца по-късно, в това време изгубил и дядо си. Серията от несгоди се отразила пагубно на майка му, която се почувствала сама и безпомощна. Освен да се бори с тъгата, Вениамин трябвало да порасне бързо и да заеме ролята на мъжа във семейството - по времето, когато околните му си отивали един след различен, татко му работел в Холандия, с цел да устоя фамилията.

Преживеният стрес разрушил душeвността на младия мъж. Паник офанзивите не закъснели, а лекарите му предписали антидепресанти. В един миг обаче Вениамин решил, че желае радикално да промени живота си и да спре хапчетата. Първата крачка, която подхванал, било решението да се яви на кастингите в „ Гласът на България “.

„ Контакта с публиката му работи като психотерапия “, настояват близки на бургазлията. Брилянтното осъществяване на Вениамин на шлагера „ Чужди усмивки “ освен го изстреля в тима на Михаела Филева, само че и върна вярата в личните му сили. В последвалите вокални дуели той победи Славея Иванова и сподели непредвидена прочувствена резистентност. „ Надявам се шоуто да даде старт на нов стадий в живота ми. Искам да върша музика в България, да сътворявам авторски песни и да влияя на хората с гласа си “, признава Вениамин.

Следващата неделя следва последният епизод от вокалните дуели в „ Гласът на България “. На сцената ще забележим шест дуета, а всеки от участниците в тях ще се бори да продължи напред към идващия, още по-тежък стадий - нокаутите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР