Подкастите на Българското национално радио могат да бъдат слушани и

...
Подкастите на Българското национално радио могат да бъдат слушани и
Коментари Харесай

Подкастите на БНР са във Viber

Подкастите на Българското национално радио могат да бъдат слушани и в платформата Viber в общността. Там ще намерите разнообразно аудио наличие по доста и настоящи тематики. 

Ще имате опция да получите съответна информация за имунизациите посредством подкаста “COVID имунизациите ” , който БНР осъществя през 2021 година. Благодарение на своите посетители, които са потвърдени експерти в медицината, подкастът се утвърди като благонадежден източник на информация и бе отличен с  в категория “Радио ”. 

Какви е новото в света на бизнеса и финансите? Всяка седмица ще можете да чуете наградения с   “257 podcast ", който дава ценни поведенчески и бизнес препоръки, с цел да вършиме положително усещане. Подкастът  “На всяка цена ”  ви води в света на парите посредством финансови принадлежности, пазари, личен капитал, заеми и банково дело.

Присъединете се към общността, с цел да научавате най-новото в региона на новите технологии. “DGtech podcast ” ще ви запознае с положителните практики в маркетинга и цифровата реклама, а “Черната кутия ”  ви осведоми за откритията в областта на изкуствения разсъдък.

Какъв ще бъде животът след COVID-19 и с какви проблеми се сблъскват хората ще чуете от подкастите “Следващият ден ” и “Трета лента ” . А всеки нов епизод на “Неразказани истории ” и “Младите с име ” ще ви среща с разнообразни хора, които трансформират света и го вършат по-красив. 

Подкастите “Големите ” и “Великите европейци ” ще ви опишат за значимите персони на България и света, а “Попкултура ” ще ви води по стъпките на ъндърграунда на културния живот. 

Не пропускайте и спортния подкаст “Начален удар ” , който следи настоящите вести в тениса. 

Присъединете се към общността, с цел да научавате първи за епизодите на подкастите на публичното радио.  Всички подкасти на БНР ще намерите и на следните платформи:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР