Подивял жребец разби витрина на шоурум в район Дружба, съобщава

...
Подивял жребец разби витрина на шоурум в район Дружба, съобщава
Коментари Харесай

Разгонен кон разби витрина на шоурум в столичния квартал „Дружба“

Подивял жребец разруши витрина на шоурум в регион „ Дружба ”, оповестява Нова телевизия. Случката се разиграва през вчерашния ден и за благополучие няма потърпевши хора. 

Според притежателя на шоурума животното е било разгонено, видяло е отражението във витрината и е помислило, че е кобила.

След това дейностите на коня станали непредсказуеми – той се впуснал към стъклото и почнал да се удря в него. Първо съумял да строши едното стъкло, а след към час и второто, като е нарязал задните си крайници.

„ Конят беше несъответстващ и оглупял. Лошото е, че е оставен безусловно изоставен. Няма ред, по който да се оправяме при такива обстановки. Тук непрестанно вървят хора, спирката на метрото е на 150 метра, наоколо има и автобусна спирка, вървят коли и имаше заплаха да се наранят почтени хора, в случай че не се действаше деликатно “, разяснява притежателя на шоурума.

Той е позънял на 112, които пращат патрул на полицията. Оказва се обаче че е трябало да повика и Столичният инспекторат, който оказва помощ в укротяване на животното.

Оказва се, че конят е чипиран, само че ветеринарят не запомнил да постави данни за притежателя. 4 часа човек от инспектората си е приказвал с животното, който даже след това го е качил да платформата.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР