Съдът се произнесе – долу ръцете от Патриарха“! Васил Терзиев

...
Съдът се произнесе – долу ръцете от Патриарха“! Васил Терзиев
Коментари Харесай

Георгиев: Терзиев да не се държи като „Ергенът“, а да излезе като мъж пред общинския съвет

„ Съдът се произнесе – „ долу ръцете от " Патриарха “! Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като „ Ергенът “ на финала на шоуто нощес, а да излезе като мъж пред общинския съвет и да каже: Кой ще понесе отговорност за изхарчения нелегално над 1 млн. лева за колчета, багра и знаци в региона на НДК? Вчера съдът разпореди общината да спре неотложно измененията в придвижването по „ Патриарха “, тъй като са противозаконни. Ние твърдяхме същото още преди да се изхарчат парите на софиянци “.

Това написа в профила си във Facebook общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев.

Според него, противозаконната маркировка и противозаконните „ златни ” по цена черни колчета костват на софиянци колкото 20 нови детски площадки.

„ Вчера дружно с финалите на двата телевизионни реалити формата, завърши и фиаското на политическото реалити „ Незаконната смяна на Промяната “ или „ Как да съсипеш три булеварда за две седмици и за 1 млн. лева? “. В това шоу, с основен сценарист Васил Терзиев и прима балерина заместникът му по превоза, живеят хиляди софиянци. Стотици от тях седмици наред стачкуваха, а управниците им отказваха да ги чуят. Днес след решението на съда, настояваме Васил Терзиев да освободи неотложно зам.-кмета по превоз. Същият, който доскоро намерено лъжеше, че планът е координиран със Столична дирекция на вътрешните работи. Групата на ГЕРБ-СДС в общинския съвет стартира подписка за свикването на изключително съвещание, на което да бъде изслушан кметът на София и неговият заместител “, написа още той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР