Подготвителна група ученици от СУ Христо Г. Данов“ заедно с

...
Подготвителна група ученици от СУ Христо Г. Данов“ заедно с
Коментари Харесай

Ученици от СУ Христо Г. Данов с благотворителен концерт

Подготвителна група възпитаници от СУ " Христо Г. Данов “ дружно с Вокална група " Веселите ноти “ ще провеждат годишния си благотворителен концерт. Той ще се организира през днешния ден от 18:00 часа във Военен клуб Пловдив. Целта на събитието е да бъдат събрани средства, които да се дарят на Дома за възрастни хора " Свети Василий Велики “.

Идеята за осъществяване на концерта е на младия учител по музика Михаил Тодоров. Той сплотява дружно амбициозните и добросърдечни музикални гении в името на обща благотворителна идея.  

Всички, които имат положителни сърца и са съпричастни  към орисите на нуждаещите се, могат да закупят билети за спектакъла на място от Военния клуб. Входът е разгласен със символичната такса от 5 лв..

Специални посетители на събитието ще бъдат и танцьорите от Ансамбъл " Седенчица “, които в допълнение ще се погрижат за основаване на незабравими страсти у феновете.

Това е вторият годишен благотворителен концерт на учениците от СУ " Христо Г. Данов “. Те се надяват да се трансформира в една добра традиция, която да подкрепя от ден на ден дела.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР