Подготовката за ВИП сватбата на външния министър Николай Младенов и

...
Подготовката за ВИП сватбата на външния министър Николай Младенов и
Коментари Харесай

Булото и букета за сватбата на Ники Младенов вече готови

Подготовката за ВИП сватбата на външния министър Николай Младенов и Гергана върви с цялостна пара.

Красивата кума Валентина Корчакова, която ще застане до премиера Бойко Борисов в сватбения ден на външния министър Николай Младенов почива със фамилията си край Черно море.

Влюбените ще се врекат във честност на 20 август в резиденция “Евксиноград”. Оперната певица е взела драговолно ролята си на кръстница и всяка свободна минута посвещава на детайлите към сватбеното празненство.

“С Ники и Гергана сме огромни другари от години. Много ги обичам! Радвам се, че започнаха тази сериозна стъпка. Пожелавам им да държат доста един на различен и да са постоянно влюбени. Останалите послания ще им ги кажа насаме”, съобщи пред “Труд” Корчакова, която е солистка на Държавен музикален и балетен център “Стефан Македонски”.

Примата на оперетата се надява един ден да я поканят да кръщава и детето на външния министър и бъдещата му брачна половинка.

Корчакова признава, че с булката към този момент са поръчали необикновено хубав букет и покривало. Младоженците са заложили на изнесен обред в градината на “Евксиноград”, пред двореца. Тарифата да кажеш “да” на обичания си там е 5000 лева, твърди “Труд”.

Подготовката за ВИП сватбата върви с цялостна пара. Почти всяко лято в случай че не като кум, то като посетител министър-председателят се радостни на сватби в двореца. Преди 2 година той бе най-високопоставеният посетител за венчавката на баскетлегендата Тодор Стойков и брачната половинка му Деница.

Морските деликатеси, винените еликсири и тортата на младоженците Николай и Гергана ще бъдат сервирани върху високи маси със снежнобели копринени покривки, привързани със сатенени панделки. По традиция сватбарите в резиденцията подвигат наздравица с най-хубавото вино от царската маза - “Врачански мискет”, обичаното на Тато.

Кумата обмисля с изключение на подаръка, който ще им поднесат с Бойко, да сюрпризира влюбените с осъществяване на част от обичана тяхна оперета. “Гергана не задължава шаферките си да са в рокли в един десен, както е по американските сватби, само че облеклото би трябвало да е коктейлно”, издаде Корчакова./БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР