“Подготовка за Шенген и еврозоната. Чиста и евтина енергия. Селско

...
“Подготовка за Шенген и еврозоната. Чиста и евтина енергия. Селско
Коментари Харесай

Панев от ПП-ДБ: Обещаваме, че няма да има данък свръхпечалби

“Подготовка за Шенген и еврозоната. Чиста и евтина сила. Селско стопанство, да насърчим дребните и междинни ферми - за плодове и зеленчуци ”, заяви Владислав Панев, който е претендент за народен представител от обединението " Продължаваме промяната -  " в предаването “Тази заран ”.

Това са първите три неща, които ще направи обединението, в случай че завоюва изборите на 3 април и има опция да ръководи. 

Той акцентира, че когато Политическа партия и Демократична България са управлявали цената на природния газ е била 20% под цената в Европа, а сега е над 20%. 

“Управляващите сега изкуствено надуват инфлацията, едното е цената на природния газ, а друго е цената на тока ”, сподели той. 

“Парите би трябвало да бъдат целево изразходвани. Последните седем месеца на нашето държавно управление 2,9% беше бюджетният недостиг. В момента дефицитът е по-голям, тъй като служебният кабинет не може да си събере приходите, а не поради разноските ”, посочи Панев.

Според него е допустимо минималната работна заплата да стане 910 лева “Ние приехме закон за това, че минималната да бъде обвързвана със междинната. Проблемът за мен е заплащането на ръка, тъй като тогава има по-малко доходи в пенсионната система. Ние обещаваме, че няма да има налог свръхпечалби, както разяснява финансовото министерство. Методите за събаряне не цените са ниските цени на природния газ ”, сподели Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР