Подгорица. Най -малко 1800 униформени полицаи, както и много служители

...
Подгорица. Най -малко 1800 униформени полицаи, както и много служители
Коментари Харесай

„Република“ : Цетине е като пред война

Подгорица. Най -малко 1800 униформени служители на реда, както и доста чиновници на престъпната полиция ще се опитат да предотвратят произшествия около интронизацията на новия Черногорски и Приморски митрополит Йоаникий в Цетинския манастир на 5 септември. Полицейската администрация е изправена пред най -големия риск за сигурността в най -новата история на Черна гора, заяви Черногорската социална телевизия и радио, представена от скопския вестник “Република “ .

Оперативният щаб на Дирекция на полицията направи проект за сигурност с най -малко три вероятни сюжета, с цел да се резервира мирът в Цетине и Подгорица и да се отбрани сигурността на участниците в религиозното заседание и на гостите, както и на протестиращите, осведоми черногорският портал " Vijesti ".

Директорът на полицията Зоран Бърджанин ще управлява щаба от самото начало, а дейностите на полицейските чиновници, както е планувано, ще се записват със специфични устройства за аудио-визуален мониторинг, с цел да се управлява в допълнение техните дейности, само че и тяхната отбрана.

Съветът за национална сигурност издаде през вчерашния ден указания към органите на разследващия бранш и сигурността да засилят координацията за опазване на конституционния ред и отбрана на правата и свободите на всички жители.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР