Поддържането и развитието на необходимите отбранителни способности за изпълнение на

...
Поддържането и развитието на необходимите отбранителни способности за изпълнение на
Коментари Харесай

Развитието на отбранителните способности една от задачите на ВМС за тази година

Поддържането и развиването на нужните отбранителни качества за осъществяване на цялостния набор от задания по трите задачи на Въоръжените сили ще бъде една от главните задания на Военноморските сили през тази година. Това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Адмиралтейството във Варна, след извършен годишен разбор на подготовката и войсковата дисциплинираност във флота през 2021 година

Сред участниците в срещата бяха началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов и командирът на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов. Сред гостите беше и началникът на Висшето военноморско учебно заведение флотилен адмирал Боян Медникаров.

Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов даде висока оценка за активността на Военноморски сили през 2021 година Той изрече признателност към българските военни моряци за положените старания, професионализъм и отговорност при осъществяването на поставените задания.



Основните си старания през миналата 2021 година Военноморските сили насочиха към създаване и развиване на качества, съответни на новите опасности и закани. Нивото на подготовката обезпечава запазването на съществуващите и развиването на нови качества, които обезпечават осъществяването на дилемите, произлизащи от задачите на въоръжените сили макар рестриктивните мерки от остаряващото въоръжение и техника и незадоволителните материални средства, се показва в разбора. 

След годишния разбор адмирал Ефтимов и контраадмирал Михайлов откриха обновената постройка на Щаба на военноморска база-Варна и Военноморския координационен детайл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР