„Подадох заявление за напускане на поста организационен секретар в „Има

...
„Подадох заявление за напускане на поста организационен секретар в „Има
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Виктория Василева напусна партията на Слави

„ Подадох заявление за овакантяване на поста учредителен секретар в „ ИТН “ и за овакантяване на партията “. Това разгласи пред Българска национална телевизия Виктория Василева пред Българска национална телевизия.

Според нея е нечиста сделка, че ще се причисли към „ Български напредък “ на Стефан Янев. „ Нямам такива планове “, ясна бе Василева.

Само преди ден Народното събрание приключи предварително пълномощията на заместник-председателя на парламентарната група на „ ИТН “. Преди седмица тя сама подава оставката си като депутат.

Преди да бъде гласувано настояването ѝ, в пленарната зала тя съобщи, че решението ѝ не е изненада за хората, които я познават.

„ Винаги съм се управлявала от убеждението си, че политиката се прави с разум и със сърце, а не с лакти, зъби и нокти. И в случай че неналичието на разум може да бъде обезщетена по един или различен метод, то неналичието на сърце – в никакъв случай “, сподели Василева. Тя благодари на всички, които са ѝ посочили почитание, схващане и колегиалност.

Василева сподели, че решението си е взела сама. Ще е хубаво, в случай че един път вечно това, което ни прави сполучливи хора, освен политици, е, когато забравим за „ Аз “, а стартираме да приказваме с „ Ние “, уточни още тя. И добави: „ Днес не ви споделям „ довиждане “, тъй като споделям „ довиждане “ само и единствено на личните си илюзии “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР