Под ръководството на Районна прокуратура - Благоевград, Териториално отделение -

...
Под ръководството на Районна прокуратура - Благоевград, Териториално отделение -
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва инцидент с прострелян мъж в Петричко

Под управлението на Районна прокуратура - Благоевград, Териториално поделение - Петрич , стартира следствие за осъществено закононарушение по член 127, ал.1 от Наказателен кодекс - склоняване към самоубийство и последвал опит за такова , оповестяват от прокуратурата.

До момента е открито, че към 04,30 ч. на 26.03.2023 година пред вход в заведение на ул. " Гавраил Радомир " в с. Самуилово мъж се е прострелял с револвер в главата. В хода на следствието са събрани доказателства за това, че в нощта преди случая са били подадени няколко сигнала по телефон до полицейското ръководство в гр. Петрич за висока музика в ресторант в с. Самуилово.

Пострадалият е 68-годишният С.В., живеещ наоколо до заведението. Той е превозен в болнично заведение в столицата в тежко положение.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Провеждат се разпити на очевидци и околните на потърпевшия. Иззети са записи от камерите за видеонаблюдение. Държавното упрекнати показва, че револверът е притежаван от С.В. без съответното позволение.

Действията по следствието не престават.
 Мъж е с огнестрелна рана след скандал в Петричко
Мъж е с огнестрелна рана след скандал в Петричко

Състоянието му е тежко
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР