Под председателството на Цветан Цветанов и с домакин зам.-председателят инж.

...
Под председателството на Цветан Цветанов и с домакин зам.-председателят инж.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и инж. Тамер Хасан представиха областното ръководство на Републиканци за България в Дулово


Под председателството на Цветан Цветанов и с хазаин зам.-председателят инж. Тамер Хасан в Дулово се организира заседание на регионалното управление на Политическа партия „ Републиканци за България “. То притегли вниманието на членове и симпатизанти от разнообразни общини от област Силистра.



Събитието се трансформира във конгрес за показване и разискване на локалните и общинските структури на партията. Присъствието на голям брой членове укрепи решимостта за реализиране на общи цели, за по-тясно съдействие и сполучливо справяне с провокациите в страната.



По време на събранието беше показано локалното управление, а точно: Али Халим - общински ръководител за община Дулово, Ахмед Сефер - зам.-председател за община Дулово, Сезер Нихат - секретар, Билгин Мустафа - общински ръководител на община Кайнарджа, Зафер Сабри Хаджибилял -областен ръководител на младежката конструкция за област Силистра и Мехмедали Мехмед - общински ръководител на младежката конструкция на община Дулово.



По време на събитието беше разисквана и настоящата политическа конюнктура и изработен извод, че би трябвало да се търси опция и обединяване против настоящето статукво, посредством бистрота в връзките и вземането на политически решения. Трябва да се върне доверието в политиците и институциите, а това може да стане посредством деескалация на междуличностните нападки, на които сме очевидци всекидневно. Очакванията на обществото са да се позволяват наболелите проблеми, а не Народното събрание да се трансформира в естрада за междуличностни кавги.



Предстоят юношески конференции и в другите общини в региона. Също тъка се образуват и женски организации на Политическа партия „ Републиканци за България” на територията на област Силистра.

Цветан Цветанов направи работни визити във Варна, Добрич и Разград.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР