Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване

...
Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване
Коментари Харесай

Разследват причината за катастрофата край Гороцвет

Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се организира следствие на аргументите и събитията, довели до злополуката с един умрял и четирима потърпевши, измежду които седеммесечно бебе и тригодишно дете. Това оповестиха от пресцентъра на Варненската апелативна прокуратура.

От там напомнят, че към 12.20 часа през вчерашния ден е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие на основния път София - Варна, покрай разклона за село Гороцвет. Товарен автомобил на компания "Булпесконтрол " навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в лек автомобил, в който пътували петима души. От удара е умрял 49-годишният лидер на колата. Днес ще бъде осъществена аутопсия. С тежка черепно-мозъчна контузия е седеммесечно бебе, което е превозено до варненска болница.

Тригодишното дете и майката на децата са настанени в разградската болница. Там е превозен и мъжът в фамилията, който е в кома. Загиналият е негов татко. И за четиримата потърпевши има заплаха за живота.
Оцелели са тримата чиновници на "Булпесконтрол ". Водачът на товарния автомобил е тестван за алкохол, само че не е открито съществуване.
Действията по следствието не престават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР