Почти всички партии призоваваха служебното правителство да не внася проектобюджети

...
Почти всички партии призоваваха служебното правителство да не внася проектобюджети
Коментари Харесай

Донев: България има най-евтиния газ в Европа, а заварихме галопираща инфлация

Почти всички партии призоваваха служебното държавно управление да не внася проектобюджети за НЗОК, ДОО и държавен бюджет. Много бърза промяна имаше след изборите. Видя се, че няма парламентарно обединяване към това Народно заседание посредством бюджета на страната да дефинира политиките, които да следва. Започна се да се е пее друга ария. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев от парламентарната естрада към депутатите, които дебатират удължаването на Бюджет 2022 година за идната година.

Удобно е да се нападна служебното държавно управление в миг, когато прави всичко допустимо, с цел да минимизира резултатите от рецесиите, в които завари страната на 2 август т.г., посочи служебният министър председател.

Той увери българските жители, че няма да останат на мрачно и студено тази зима. Служебното държавно управление завари голям брой от рецесии. Разрешихме всички рецесии и проблеми, които бяха заварени - галопираща инфлация, газовата рецесия, уточни той.

По думите му служебното държавно управление е направил България с най-евтиният газ в Европа, а са заварили галопираща инфлация, която са съумели да компенсират с обезщетения.

" Този парламент има задачата да сформира постоянен кабинет, да покаже на българските жители по какъв начин ще ги пази от галопиращата инфлация и геополитическите опасности ", посочи той.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР