Почти всеки от нас вероятно познава хора, които са големи

...
Почти всеки от нас вероятно познава хора, които са големи
Коментари Харесай

Шестте най-големи измамници в зодиака

Почти всеки от нас евентуално познава хора, които са огромни измамници. За множеството от тях опитите да излъгват другите не идва просто по дифолт, а има някаква причина. Но за други, възползването от хората и накърняването на тяхната известност или достолепие може да бъде метод на живот. Те дотолкоз са привикнали с това, че може даже да не го осъзнават.

Докато някои лъжливи персони могат да изпитат сходство на виновност, други няма да се замислят. Разбира се, разпознаването кой може да е шарлатанин нормално е мъчно. Но по-задълбочен взор върху това, което се крие в звездите, може да ви помогне.

Прочетете идващите редове, с цел да разберете кои шест зодии могат да бъдат оприличени на огромни измамници:

Водолей

Водолеят се радва на гъвкавостта да прави всичко, което пожелае. Въпреки че са комплицирани, самодостатъчни, блестящи, невероятни и обнадеждаващи, те значително са загрижени за себе си. Водолеят ще измами, в случай че му е от изгода. Те са прочувствено подготвени да ви унищожат. Въпреки че този въздушен знак е прелестен, представителите му също могат да бъдат безразсъдни.

Лъв

Измамата е обвързвана с убеденост и никой не може да победи Лъвът, когато става въпрос за това качество. Не е загадка, че родените под този знак обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Затова те ще ви излъжат, с цел да сграбчен вниманието ви и да задоволят егото си. Те са огромни измамници, само че в никакъв случай няма да стигнат до „ огромните лиги на измамите “, тъй като имат прекалено много сърце. Могат да ви излъгват, само че най-после ще ви спасят. Това в последна сметка ще се окаже преимущество от ваша страна.

Овен

Подобно на Лъва, Овенът е прочут с това, че обича да е център на внимание. Те харесват да имат до себе си човек, който е предан и им има вяра сляпо единствено заради огромното им наличие. Въпреки това, този огнен знак може да бъде безсърдечен, експлозивен и забиващ нож в гърба. Това може да е рецепта за неразбория. Добрата вест? Те не са най-хубавите измамници, защото просто целят погледите да са към тях. Ако имат това, няма да се пробват да мамят другите.

Козирог

Козирогът е занаятчия на двуличието и елементарно може да заблуди другите. Тези хора са песимисти, алчни, цинични, страхливи, неумолими в гонене на цел, негъвкави и спестовни. Козирозите обръщат внимание на всеки подробност и могат да ви излъгват, с цел да получат това, което желаят. Могат да ви застрашат, в случай че избягат от отговорностите си. Все отново не всичко е неприятни вести. Този знак е благонадежден в дълготрайни връзки, само че тези хора ще се слагат над всички останали, когато усетят заплаха. Ето за какво той също е в групата с огромни измамници.

Скорпион

Скорпионът е високомерен състезател. Те са толкоз умели в връзката и операцията, че в никакъв случай не знаете по кое време ще ви заблудят. Вярвате на всичко, което те кажат, и бинго – те ще ви излъгват. За страдание, с този воден знак в никакъв случай няма да разберете кои са те или какви са същинските им планове. Дори откакто сте били излъгани, не можете да повярвате, че това се е случило.

Рак

Ракът е спокоен и сладостен, тъй че в никакъв случай няма да разберете какво в действителност си мисли. Ето за какво е доста елементарно тези хора да ви преметнат. Този тип лицемерие ги прави зодиакалният знак, който е отпред в класацията за огромни измамници. От друга страна, Раците са извънредно темпераментни. Те могат да станат доста внимателни и гладни за възмездие. Представителите на тази зодия са необикновено прочувствени, тъй че в случай че ги нараните, те нямат никакви терзания да ви върнат. Това включва и да ви излъгват по някакъв метод, без даже да подозирате. Нещо повече – в действителност те ще се насладят на скрит план против вас и ще им достави наслаждение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР