Почти две денонощия след като бе засипан с критика заради

...
Почти две денонощия след като бе засипан с критика заради
Коментари Харесай

Джокович обяви, че съзнателно е дал интервю след теста за COVID-19

Почти две денонощия откакто бе засипан с рецензия поради обществените си прояви след хипотетичния позитивен тест за COVID-19, международният №1 в тениса Новак Джокович реши да отговори посредством обява в обществените мрежи. В дълъг пост в " Инстаграм " сърбинът съобщи, че е научил резултата от проучването си за ковид вечерта на 17 декември. В клетвената декларация пред австралийския съд беше записано, че Джокович е " тестван и диагностициран " на 16 декември.

В онлайн обяснението си от тази нощ 34-годишният белградчанин споделя, че се е чувствал " задължен " да организира обещаното изявление за френския в. " Екип " на 18 декември, тъй като " не желаех да подведа журналиста, само че осигурих обществена отдалеченост и носих защитна маска, с изключение на когато ми бяха правени фотоси " .

" Докато се прибирах след изявлението, с цел да се изолирам за нужния интервал, осъзнах, че това е било неверна преценка от моя страна, и одобрявам, че е трябвало да пренасроча този ангажимент ", написа още Джокович.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР