Почитателите на хоръра не пропускат ново заглавие в киното. Ужасът

...
Почитателите на хоръра не пропускат ново заглавие в киното. Ужасът
Коментари Харесай

Киномания: 6 най-добри филма на ужасите

Почитателите на хоръра не пропущат ново заглавие в киното. Ужасът не се свърза нормално с прелестно прекарване. Какво тогава кара милиони фенове да застават пред екраните в очакване на късния филм, който ще ги държи будни и в напрежение дълго, откакто загасят тв приемниците?

Счита се, че пристрастените към завършения, тайнственото, извънземното, странното и страховитото са феновете на този род.

Тези фенове надалеч не са садисти и не са неприятни хора в живота си. Просто пристрастеността им към това, което не се вижда с очите и за което се смята, че не съществува, ги притегля и прави фенове на филмите от този род.

Жанрът хорър е известен измежду киноманите. Ако сте решили да ревизирате дали и вие ще сте привлечени от филмите на ужасите, ето кои заглавия да не пропускате.

Кои са най-хубавите филми на ужасите?

Последните 10-тина години са плодороден интервал за хоръра. Много от новите филми стават запаметяващи се представители на жанра. Препоръчваме да се насладите или да настръхнете от следните заглавия:

" Вещицата "

Филмът излиза на огромен екран през 2015 година. Сюжетът е подобаващ за всички, завладени от свръхестественото, вещерското, тайните и загадките, невидими за човешкото око. Развива се към произшествия с деца в мрачните гори, които още повече разсънват тръпката от упованието, незнайното и идния смут. " Заклинанието "

Филмът от 2013 година споделя за новия дом на семейство и протичащите се странни и неразбираеми неща в него. Паранормални феномени, истории за духове – потопете се в страховитата история на къщата и всичко това, което ви кара да надничате под леглото си вечер.

" Нито тон "

Това е едно от най-новите заглавия. Филмът вижда бял свят през 2018 година и е отличен избор за харесващите хорър с чудовища. Концепцията е простичка – хората би трябвало да живеят в цялостна тишина, с цел да се спасят от страшилище. Но какво се случва, когато героинята би трябвало да роди детето си? Задължително го изгледайте.

" Влак до Пусан "

Филмът от 2016 година споделя история за зомбита и вирус, завладял света. Тема, извънредно настояща в съвремието. Извън клиширания сюжет със зомбитата, във този филм ще откриете качества и истории, които надалеч надвишават филмите на ужасите. Насладете му се.

" То "

Създаден през 2018 година, този филм по романа на Стивън Кинг предстоящо се трансформира в един от най-гледаните и желаните в жанра. Деца, мрачна загадка на малко градче и едно страшилище, което се храни с хора. Пригответе си огромна порция пуканки и оставете лампите да светят.

" Бабадук "

Филмът от 2014 година в действителност разкрива доста повече от ужаси. Главният воин е дете, изгубило татко си, което е уверено в съществуването на страшилище от книга. Филмът носи доста по-дълбоки послания от просто филм на ужасите, който те държи безсънен – за ролята на родителството, за тъгата, която ни прави чудовища, за скръбта, която ражда чудовища вътре в нас.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР