Почистването на гардероба е истинско предизвикателство и мъчение за повечето

...
Почистването на гардероба е истинско предизвикателство и мъчение за повечето
Коментари Харесай

Причини, поради които се страхувате да се отървете от старите си дрехи

Почистването на дрешника е същинско предизвикателство и изтезание за множеството от нас. Има толкоз доста облекла, че те безусловно се разливат по рафтовете и все пак в никакъв случай няма какво да облечете. Ще би трябвало да изхвърлите ненужното, само че когато се стигне до това, угризенията се появяват... Вашият дрешник склад ли е за всевъзможни облекла? Какво ви пречи да се отървете от тези, които не носите? Ето 5 аргументи дамите да не изхвърлят облеклата си. 

Причина 1: Те към момента могат да бъдат потребни

Всъщност не ги носите, само че към момента може да са потребни. Това ли е вашето пояснение за събиране на облекла за всеки случай? Време е да сложим завършек на това! Честно казано, за какво са ви нужни планини от облекла, когато в действителност употребявате единствено няколко от обичаните си? Ако в този момент не са потребни, евентуално в никакъв случай повече няма да са от изгода.

Причина 2: Вие сте уверени, че ще се върнете към мечтаното тегло

Подложихте ли на диета и свалихте няколко кг, което се трансформира в причина за промяна на дрешника? Това е ужасно! Следователно би трябвало да се направи място за новите облекла. 
Ето защо би трябвало да внимавате, когато сушите облеклата си на балкона
Облеклото играе значима роля във всички сфери на актуалния ни живот. При вярна грижа за тях, облеклата ще наподобяват като нови за дълго...
Прочети повече
Изглежда просто, нали? На процедура обаче може да е друго. В този съответен случай е страхът, че няма да съумеете да поддържате тежестта си и че след време още веднъж ще имате потребност от онази рокля с по-голям размер... Вижте го от другата страна! В последна сметка не става въпрос единствено за събаряне на няколко сантиметра, а за здравословен метод на живот, нали?

Причина 3: Някои неща костват доста

Похарчихте ли доста пари за нова рокля, купена ненадейно? Не я носите, само че съжалявате да изхвърлите нещо, за което сте похарчили много пари? Използвайте го като урок, с цел да внимавате с покупките си в бъдеще! 

Причина 4: Надявате се, че модата за съответен продукт ще се върне още веднъж

Сезонните трендове са доста сходни. Ако следвате тази линия на мислене, всичките ви дрешници ще се изпълнят със остарели облекла за доста малко време. Освен това, имайте поради, че е най-добре да инвестирате във висококачествени класики, които ще продължат с години, като дребната черна рокля. Сезонните трендове не престават единствено за съответния сезон.
Никога не носете такива облекла и обувки, когато летите със аероплан
В последните години потреблението на самолетите се намали доста заради поставените условия, забрани и ограничения, само че това не значи, че в...
Прочети повече
Причина 5: Получихте нещо като подарък

И не желаете да го изхвърлите от боязън, с цел да не обидите индивида, който ви е дал продукта... Така с всяка поръчка го слагате напразно от място на място. Единственият въпрос е какъв е смисълът да го съхранявате, в случай че въпреки всичко не го носите?  Освен това имате право да решавате какво харесвате и какво желаете да носите, нали? Ето за какво, в случай че някой ви е дал подобен подарък, благодарете и се отървете от него при първа опция. Може би някой различен в действителност ще му хареса?

И накрая…

Не забравяйте, че вашият дрешник не е гробище за нежелани облекла! Ако дълго време не употребявате съответни неща, не дават отговор на актуалната ви фигура или просто не ги харесвате, несъмнено се отървете от тях! Още в този момент!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР