Почистване с кетчуп? Определено да. Не вашите бели покривки, разбира

...
Почистване с кетчуп? Определено да. Не вашите бели покривки, разбира
Коментари Харесай

Как и какво може да почиствате с КЕТЧУП

Почистване с кетчуп? Определено да. Не вашите бели покривки, несъмнено. Вкъщи постоянно разчитаме на почистващите сили на киселината - както на белия оцет, по този начин и лимоните. Така че не е изненада, че кетчупът, цялостен с лимонена киселина и оцетна такава, може да ви помогне да почистите. Ето по какъв начин и какво.
1.Медени съдове
 6 хитри приложения на оцета вкъщи 6 хитри приложения на оцета вкъщи
Белият оцет е доста потребен домашен „ инструмент ”! Освен че е на ниска цена, той има и ужасно доста приложения, освен това освен...
Медта реагира на въздуха, като образува пласт от меден оксид и по този начин наподобява потъмнял. Медният оксид се разтваря със примес от слаба киселина и готварска сол, а кетчупът съдържа и двете. Нанесете кетчупа върху тенджерите си с медно дъно и го оставете да работи колкото е належащо.
2. Неръждаема стомана
Неръждаемата стомана развива същия тип потъмняване като медта, само че пък и може да се почисти също толкоз елементарно. Просто намажете щедро с кетчуп, оставете го да поседи най-малко 30 минути, избършете и изплакнете.

 Как да почистите дървените дъски за рязане Как да почистите дървените дъски за рязане
Дъските за рязане се употребяват всекидневно, само че какъв брой постоянно отделяте време за почистването на вашия дървен асистент? Правилната грижа е в...
3. Месинг
Месинговите дръжки на вратите и свещниците могат да наподобяват захабени и без искра, само че кетчупът може да помогне и тук. Нанесете го с кухненска хартия, оставете го да престои към 40 минути, по-късно избършете и изплакнете.
4. Сребро
Ако вашите сребърни декорации или посуда имат доста елементи, използвайте четка за зъби, с цел да разнесете кетчупа в каналите. Изплакнете незабавно след триене.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР