Почистване на потъмнелите фуги до блясък е напълно възможно. Когато

...
Почистване на потъмнелите фуги до блясък е напълно възможно. Когато
Коментари Харесай

Трябва ви само 1 свещ и ще забравите завинаги за мръсните фуги в банята

Почистване на потъмнелите фуги до искра е изцяло допустимо. Когато плочките са нови, фугите наподобяват толкоз чисти. Но с течение на време типът им се трансформира – пожълтяват, събират нечистотия и наподобяват не доста добре.

Какво да вършиме? Да ги бършете всякога? Никой няма задоволително самообладание, сили или предпочитание за това. И не е належащо! Има забавен метод, който ще ви разреши да забравите за мръсотията за дълго време, а плочките ще наподобяват по този начин, като че ли преди малко са положени.

Първо, несъмнено, плочките и фугите би трябвало да бъдат усърдно измити. За да извършите това, можете да употребявате разтвор от 1 супена лъжица лимонена киселина, 2 супени лъжици течен сапун и 1/2 литър вода.
Почистете прозорците с това и ще забравите за тях за цяла година
С настъпването на зимните месеци нормално търсим метод да измием съвършено прозорците, които през зимата са били покрити с прахуляк, мръс...

Нанесете разтвора върху плочките, като обърнете изключително внимание на фугите. Оставете за 15 минути. След това, изплакнете с чиста вода.

Оставете да изсъхнат. Вземете елементарна бяла свещ и изтъркайте фугите с нея. Слоят восък би трябвало да е пълен.

Трябва ви сешоар. Включете го и насочете струята към восъчната примес.

Когато е изложен на топлота, той ще се стопи и ще запечата фугите. Мръсотията към този момент няма да се натрупва по тях и да скапва външния им тип!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР