Почина Тайлър Кристофър -актьор, известен с ролите си в сапунената

...
Почина Тайлър Кристофър -актьор, известен с ролите си в сапунената
Коментари Харесай

Почина актьорът Тайлър Кристофър

Почина Тайлър Кристофър -актьор, прочут с функциите си в сапунената опера " Централнаболница " и " Дните на нашия живот ". Той си отиде на 50-годишна възраст. Представителна Кристофърказа пред CNN, че артистът е умрял във вторник сутринта.

„ Тази вест беше необикновено шокираща и аз съм унищожен от загубата му. Той беше доста талантлив артист и, което е по-важно, необикновен другар. Сърцето ми е с приятелите и фамилията му, които го обичаха толкоз доста “, се споделя в изказването.

Колегата на Кристофър от „ Централна болница “ Морис Бърнард също отдадепочит към артиста във вторник, като написа: „ Тайлър беше в действителност надарена персона, която осветяваше екрана във всяка сцена, която изпълняваше и се наслаждаваше, доставяйки наслада на своите правилни почитатели посредством актьорската си игра. ”

„ Тайлър беше блага душа и прелестен другар за всички, които го познаваха “, добави той.

През 2008 година Кристофър се дами за репортерката на ESPN Бриен Педиго, с която имат две деца. Според People двойката е прекратила брака си през 2021 година Преди това той е бил женен за актрисата Ева Лонгория от 2002 до 2004 година

Кристофър беше най-известен с ролята си на известния воин Николас Касадайн в дългогодишната сапунена опера „ Централна болница “. Той взе участие в ролята на Касадайн в разнообразни моменти сред 1996 и 2016 година, печелейки една премия Емии четири спомагателни номинации за представянето си по пътя.

В изявление за Soap Opera Digest от 2017 година артистът сподели, че е напуснал „ Централна болница “, с цел да си вземе „ персонален отпуск “, и в последна сметка не се е върнал в шоуто. Той продължи да играе ролята на Стефан Димера в сапунената опера на NBC „ Дните на нашия живот “ сред 2018 година и 2019 година -роля, за която завоюва и номинация за Еми.

Getty Images

Извън популярната си кариера на артист, Кристофър се оправя с разнообразни компликации към края на живота си.

Съобщава се, че през 2019 година той е претърпял интервенция на краниотомия, откакто е паднал в банята си в дома си и е наранил главата си. Сестра му, съгласно изявление, в което Кристофър е взел участие с Bloomberg Law през юли, е подала иск да бъде негов легален аставник по време на възобновяване му. Настойничеството завърши през 2021 година

През май артистът беше задържан на летището в Холивуд-Бърбанк по съмнение за " обществено замайване ", съгласно LA Times.

„ Тайлър беше покровител за по-добро психологично здраве и лекуване на използването на субстанции, който намерено приказва за битките си с биполярна меланхолия и алкохол “, написа Бърнард в обявата си в Instagram във вторник. „ Ние сме повече от опустошени от загубата на нашия безценен другар и се молим за децата му и татко му. “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР