Почина легендарната актриса Бети Уайт, съобщава Ройтерс, цитирайки списание Пийпъл.

...
Почина легендарната актриса Бети Уайт, съобщава Ройтерс, цитирайки списание Пийпъл.
Коментари Харесай

Почти на 100 г.: Почина легендарната актриса Бети Уайт

Почина именитата актриса Бети Уайт, оповестява Ройтерс, цитирайки списание " Пийпъл ". Тя си отиде на 99 години, три седмици преди да навърши 100 години, заяви Българска телеграфна агенция.

Тъжната вест заяви нейният сътрудник. „ Въпреки че тя щеше да навърши 100 години, си мислех, че ще живее постоянно ”, сподели той, като не уточни причина за гибелта й.

Комедийната актриса, която има повече от 80-годишна кариера, се трансформира в фаворитка на Америка, откакто завоюва награди „ Еми ” за функциите си в телевизионните ситкоми „ Златните девойки " и „ Шоуто на Мери Тайлър Мур ".

Тя беше безспорна звезда, когато беше на 60 години и феномен в поп културата, когато беше на 80 и 90-годишна възраст. На 92 години тя изпълняваше основна роля в телевизионния ситкома „ Жега в Кливланд ”.

Приживе Уайт казваше, че нейното дългоденствие е резултат от положително здраве, добър шанс и любов към работата. Тя не се опасяваше да се майтапи със себе си, да споделя смешки и то такива, каквито човек не би очаквал от усмихната белокоса стара жена.

Често тя беше питана дали след такава дълга кариера към момента има нещо, което желае да изиграе, а нейният общоприет отговор беше „ Робърт Редфорд ”.

Минути откакто новината за нейната гибел се появи Джо Байдън сподели пред публицисти: „ Това е срамотия, тя беше чудесна дама ”.

„ Кой не обичаше Бети Уайт? Толкова сме тъжни за нейната кончина ”, разяснява неговата брачна половинка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР