Родителите на Мадлин Маккан ще се присъединят към приятели и

...
Родителите на Мадлин Маккан ще се присъединят към приятели и
Коментари Харесай

Родителите на Мадлин Маккан ще се присъединят към доброжелателите, за да отбележат 17-ата годишнина от изчезването

Родителите на Мадлин Маккан ще се причислят към другари и доброжелатели довечера, с цел да почетат паметта на щерка си на трогателната 17-та годишнина от нейното изгубване - и с нейният грабител към момента се измъква от правораздаването.

Очаква се Кейт и Гери да бъдат посрещнати от своята общественост по време на неофициална молитвена среща в родното им село Ротли, Лестършър, където свещ на военния мемориал към момента гори непрекъснато за неналичието на Мадлен. Двойката се вкопчва в искрица вяра, че щерка им, която в този момент ще бъде на 20, съвсем 21 години, към момента може да е жива.

Прачичото на Мадлин, пенсионираният основен преподавател Брайън Кенеди, сподели преди събитието: „ Кейт и Гери постоянно се усещат окуражени от наличието на нашите доброжелатели на нашето към този момент всекидневно събиране за Мадлин в Крос Грийн. Надяваме се да забележим огромен брой хора, само че явно не бихме очаквали голяма навалица. Бяхме доста трогнати да забележим какъв брой към момента са участвали след всички тези години. ".

Кристиан Брюк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР