Почетният президент на ЦСКА-Сф Димитър Пенев направи ново култово изказване

...
Почетният президент на ЦСКА-Сф Димитър Пенев направи ново култово изказване
Коментари Харесай

Пената: Ще пътувам за жребия, но няма да го тегля

Почетният президент на ЦСКА-Сф Димитър Пенев направи ново паметно изявление по отношение на жребия в Лига Европа, на който ще участва, идното Световно състезание в Русия, форматът на Първа лига, както и за новия треньор на „ червените”.
"Вероятно ще следя жребия, а няма да го тегля, само че да не направя отново свободен ход - отиване и връщане”, съобщи Пенев. Миналата година той също бе представител на ЦСКА-Сф, само че в последния миг клубът бе спрян от присъединяване и вместо него в урната беше подложен Дунав.
„ В България ще бъда, на 15 и 16 юни се открива Световното, както и шампионатът Албена. Може да имам задача да следя някои млади футболисти на Албена. Нямам любимец на Мондиала, към момента. Трябва и да прегледаме във вестниците, там има класиране. Евентуално ще се излъжа да заложа на някоя незнайна страна. Изненада ще има и от арабските страни. Но знаете – Германия, Англия, домакинът Русия също. Очакваме съществено показване от домакина”, разгласи Тренър №1 ня ХХ век, извел България до бронзовите медали на международното в Съединени американски щати 1994.
„ Формата на Първа лига не го разясня, въпреки всичко България си имаше традиция, жанр. Последните дни се разяснява жанр Холандия, жанр Италия. Това просто ме учуди. България от дълго време имаше собствен жанр още от остарялото потомство треньори и футболисти. Аз нито съм професор, нито счетоводител, не мога да дам оценка на формата”, съобщи Стратега от Мировяне.
Той разяснява и представянето на ЦСКА през предишния сезон. „ За мен се показаха супер, като изключим 2-3 кръга преди края. Може би настъпи отмалялост. В тази игра постоянно се получават неточности. Трябва треньорите да създадат цялостен разбор, да няма прикритие – този е мой прочут, мой футболист. Резултатите са ясни - справедливо второ място. За мен беше неуспех за Купата”, призна Пената.
„ Рано е още да приказваме за нов треньор. Вероятно до 2-3 дни ще има цялостна изясненост. Не познавате за първи път Левски и ЦСКА, както и другите тимове. Работи се по този случай, не може без треньор да правиш състав. Ще има особено показване във връзка с треньорите. Ако е българин, няма да има потребност от преводач. Ако е чужденец – може да има и двама преводачи ", приключи именитият футболист и треньор.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР