Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела

...
Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела
Коментари Харесай

Христо Бонев с болка: Ситуацията е изключително напрегната

Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела да употребява трибуната на формалния уебсайт на клуба и да се обърне към почитателите на " черно-белите ". Зума изрази поддръжката си към притежателя Христо Крушарски, против който се настроиха по-голямата част от последователите на " смърфовете ". Бонев споделя с болежка, че обстановката в обичания му Локомотив е извънредно напрегната, призовавайки за обединяване.

Изявлението на легендата:

" Тъй като обстановката в клуба е извънредно напрегната и сериозна, употребявам трибуната на формалния уебсайт, с цел да се обърна към нашите почитатели.

Аз, като човек, който си е отдал живота за Локомотив, би трябвало да се обърна към хората, които обичат същински Локомотив. Днешната обстановка е доста сериозна. До нея се стигна след слабата игра на нашите футболисти в дербито с Ботев (Пловдив) (б.р. - " смърфовете " паднаха с 0:3). Това накара почитателите да се усещат предадени и огорчени. Аз също, не по-малко от тях. Защото едно е да си изгубил мач, когато си вложил сърцето си и си посочил на всички, че се бориш, само че друго е да се предадеш безславно в едно такова дерби. Феновете изживяват доста по-трудно загубите и слабата игра на футболистите и това е изцяло разбираемо.

Моето терзание идва от друго. Днес прочетох декларацията на нашите последователи, които подлагат на критика управлението на клуба. Чувам, че се показва и неодобрение към господин Крушарски. Преди три години дружно с господин Неделчев (Николай Неделчев - ръководител на съдружие " Обединение за Локомотив " ) се срещнахме с господин Крушарски. Зарадвах се доста, когато разбрах, че той ще поеме Локомотив. Идвайки в клуба, господин Крушарски почисти доста отговорности, насъбрани през годините.

Г-н Крушарски направи тревната настилка на двата естествени терена в комплекс " Локомотив " - едни от най-хубавите в България. Всички си спомнят какви бяха преди този момент. Направи краткотрайната естрада " Бесика ". Разполагаме и с високопланинска база в село Говедарци, която изпробваха и всичките ни гарнитури в школата. Слушам, че се приготвят документи за концесия на подготвителна база в ЖК " Тракия ". Благодаря на кмета на Пловдив за което. Смятам, че с завършването й ще спрат " кражбите " на " черно-белите " гении, с които Локомотив разполага. Това единствено по себе си демонстрира, че господин Крушарски е влагал, и има предпочитание да продължи да влага персоналните си средства в Локомотив.

Искам да помоля хората, които обичат Локомотив, да се обединим към господин Крушарски, тъй като в днешно време доста мъчно някой ще извади пари от джоба си за футбол. Ако създадем по този начин, че притежателят да си тръгне, считам, че ще настанат най-лошите мигове за Локомотив (Пловдив). Няма кой да пристигна в сегашната конюнктура и да налива пари в клуба.

Споменава се, че ирландец е подготвен да влага средства. Ще ви кажа истината. Имаше интерес от този господин, той пристигна на " Лаута " дружно с юриста си, с цел да се запознае с ситуацията. Ние откликнахме на визитата му, а той от своя страна ни предложения в Дъблин, с цел да следим футболен мач и да продължим с разискванията. Г-н Крушарски купи билети за Ирландия, само че когато се свързахме с ирландеца той бе в Китай и повече не го чухме. Постоянно търсим помощ, само че никой сега не изживява предпочитание да пристигна да помогне. Това го прави единствено Христо Крушарски.

След назначението на господин Кузман Маринков, който персонално познавам, съм на мнение, че ще бъде въведен ред в позитивна тенденция.

Искам да се обърна още един път към хората, които живеят за Локомотив (Пловдив). Те са синове и внуци на старите локомотивци. Те са нещото, без което ние не можем. Нека да се обединим! Локомотив е над всички, над управлението, над футболистите. Трябва да бъдем дружно! ".

Христо Бонев

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР