Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов се изсмя на писанията

...
Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов се изсмя на писанията
Коментари Харесай

Каракачанов: Не е патриотизъм да си против ваксините

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов се изсмя на писанията на македонски уебсайт, че е бил вербуван за югославските служби през 1989-1990.

„ Това, което измислиха скопяните и едно тяхно сайтче, незабавно бе подхванато от няколко сайтчета у нас. А трябваше единствено да ревизирате най-елементарното нещо - къде съм учил и бил ли съм в Скопие тогава. До 1991 година съм бил студент в Софийския университет - не съм ходил на никакви специализации. Проверява се и се вижда, че не съм бил на никое място по това време отвън България. Работил съм за нашите служби. Цял живот съм работил за България “, сподели Каракачанов в „ Денят Започва “ с Георги Любенов.

Той е срещу това членовете на партия „ Възраждане “ да бъдат наричани „ патриоти “. „ Това да си срещу имунизациите не е национализъм. Това да обичаш баща Сталин, също не е национализъм – дано не бъркаме щатите “, прикани Каракачанов.

Според някогашният партиен водач, когато един политик е влезнал в политиката за една идея, би трябвало да реши докога тежи и в точния миг да направи крачка настрана.

„ Новото потомство във Вътрешна македонска революционна организация са хора с опит, доведени и открити персонално от мен. Това е логиката в политиката. А не както споделяше Константин Величков: Българските политици гледат на политиката като на краткотрайно паднал кяр. Натискът върху нас беше голям, само че ние не клекнахме за Македония, нито за Женевската спогодба. Това ни донесе негативи от чужбина, бяхме оплюти и от конюнктурните издания у нас. И за в бъдеще ще пазиме главните християнски полезности. Последните 30 години в Европа се постанова една безлична идеология за обезличаване. За нас полът е биологично положение, а не каквото ти хрумне след 3 ракии! “, сподели Красимир Каракачанов.

Според него не би трябвало да се позволява извиване на ръцете от страна на Брюксел - в случай че не приемете джендър политиките - ще ви отрежем от проекта за възобновяване. Ако не си затвориш топлоцентралите няма да вземете друго!

„ Ако България се управляваше от политици с идеология нямаше да е по този начин. А ние се управляваме дълго време от хора без идеология, които желаят да се харесат на някой различен извън “, сподели почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов счита, че не би трябвало да има леви, нито десни - няма русофили и русофоби.

„ В нашата политика влизаш като българин, и отстояваш българския интерес. Критикуваха доста предходното ръководство - „ ерата Борисов “, за това, че той се оправдаваше – аз ги пипвам, те ги пускат. Сега стана същото. Кой е отговорен на ръководещите, че евтината електрическа енергия на Козлодуй се продава на непознати страни, а не на българските консуматори? Ние плащаме безценен, ток, а вие ми говорите за европейски полезности! Чухте ли ме за 4 години да се извинявам с моите прародители. Занесох си раницата в едно министерство, където 25 - 26 години нищо не е правено и не съм се оплаквал с Гошо и Пешо преди мен “, сподели Каракачанов.

Според него, ние не би трябвало да сме глух член на НАТО и Европейски Съюз.

„ Няколко други страни като Германия и Франция са дейни в това да се откри компромис с Русия. Те търсят мирното решение. Има и такива страни, които търсят военно решение. Не сме длъжни да плащаме с кръвта на българските бойци за непознати мегаломански ползи. Трябва да сме рационалният глас в НАТО. Ако има експанзия от страна на Русия, би трябвало да следваме сътрудниците от алианса. Докато не се стигне до ескалация, би трябвало да търсим рационалното решение. Няма по какъв начин да унижиш велика страна като Русия или като Америка “, безапелационен е Красимир Каракачанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР