Победителят в шоуто Биг Брадър: Most Wanted Джино Бианкалана няма

...
Победителят в шоуто Биг Брадър: Most Wanted Джино Бианкалана няма
Коментари Харесай

Джино Бианкалана не ще да се връща в САЩ! Търси българска булка, още плаче за Джена


Победителят в шоуто „ Биг Брадър: Most Wanted ” Джино Бианкалана няма желание скоро да се връща в Чикаго. На риалити героя му се усладил животът у нас и удължил престоя си. „ Хората ме разпознават по улиците, желаят ми подписи, радват ми се. Харесва ми да съм прочут! ”, споделил Джино пред другари, представен от Хот Арена. Първоначално той възнамерявал да хване самолета за Америка незабавно щом присъединяване му в риалити предаването завърши, само че след това размислил и решил да анулира заминаването си.

Според осведомени Бианкалана интензивно си търсел жена и това била главната причина да остане в родината. Той се надявал да си откри българска младоженка, която да го подари с правоприемник. Малко преди да влезе в Къщата на Големия брат, Бианкалана се раздели с последната си  приятелка – полякинята Изабела. На шестия месец от връзката им той я изненадал с годежен пръстен,  но не след дълго връзките им се обтегнали и разлъката не закъсняла. Джино е разказвал, че с Изабела се знаели от години, само че се погледнали с други очи, когато той  претърпя зверска злополука, от която още се възвръща. Тогава синеоката хубавица била компактно до  леглото му, полагала грижи за него и това ги сближило. Тя обаче не била подготвена да го подари с правоприемник и това подтикнало Бианкалана да разтрогне годежа.

Говори се, че риалити героят към момента не е прежалил изцяло фолк певицата Джена, с която също имаше връзка. Скоро след раздялата им изпълнителката на „ Пайнер ” се омъжи за музиканта Атанас Стоев и роди дете от него, до момента в който Джино по този начин и не съумя да срещне сродна душа. Този факт не му давал мира и оставил мъчителен отпечатък в душата му. В светските среди се шушука, че Джена се държала извънредно жестоко с някогашния си и даже не се поинтересувала от здравословното му положение, когато напролет на 2016 година претърпя зверска злополука с мотор. 

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР