Победителят от Камбоджа отново участва в приключенското риалити, което в

...
Победителят от Камбоджа отново участва в приключенското риалити, което в
Коментари Харесай

Ваня Джаферович пак се намърда в „Сървайвър”

Победителят от Камбоджа още веднъж взе участие в приключенското риалити, което сега се снима във Филипините.

Ваня Джаферович, който завоюва „ Сървайвър Камбоджа ”, още веднъж взе участие в приключенското риалити, което сега се снима във Филипините, научи „ Уикенд ”. От Би Ти Ви са поканили спечелилия да вземе присъединяване в новия сезон на шоуто, а той е приел с удоволствие. Бившият футболист е отпътувал за Филипините с мисълта за победа, издават от обкръжението му.

Ваня е надъхан още веднъж да завоюва шоуто, което се завръща 7 години след последния излъчен сезон. Водещият Владо Карамазов към този момент е във Филипините, където текат фотосите на риалити шоуто. Азиатската страна не за първи път приютява екипа на българския „ Сървайвър ” - точно там напролет на 2009 година беше сниман четвъртият сезон на предаването. Жени Джаферович, която е брачна половинка на Ваня и също като него взе участие в „ Сървайвър ”, само че в Панама, го издаде, че ще го забележим в новия сезон на приключенското риалити. Гримьорката и някогашна плувкиня даде опция на почитателите си в инстаграм да й задават въпроси.

„ Къде е Ваня? ” – попита почитател на Жени, а тя отвърна, че няма право да споделя. След малко различен обожател на русокоската й написа „ Ваня „ Сървайвър? ”, а тя отговори „ Ваня „ Сървайвър! ” и разгласява фотография на Владо Карамазов, който държи името на мъжа й. Фотосът наподобява настоящ и наподобява на Филипините, а не на Камбоджа. С тези два жокера Жени се издаде, че мъжът й към този момент снима идния сезон на риалитито, който най-вероятно малкия екран ще покаже напролет на 2022 година Новият сезон е под мотото „ Надхитри. Надиграй. Надживей ”, търсейки участници, които са стимулирани да потвърдят, че триумфът в играта не е въпрос само на физическа мощ, а изисква сложни качества като здрав дух и тяло, съобразителност и стратегическо мислене. Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на „ Сървайвър ” Филипините.

Ваня Джаферович заведе жена си Жени в Камбоджа, с цел да й покаже персонално местата, по които съумя да завоюва свирепата конкуренция, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР