Победителят на Уимбълдън 2022 – Новак Джокович, говори веднага след

...
Победителят на Уимбълдън 2022 – Новак Джокович, говори веднага след
Коментари Харесай

Джокович след триумфа: Надявам се приятелството ми с Ник да продължи дълго

Победителят на Уимбълдън 2022 – Новак Джокович, приказва незабавно след награждаването си, като разкри за връзките си с Ник Кирьос и какво го чака през днешния ден след триумфа. На днешния 10 юли сърбинът и неговата половинка празнуват 8 години.

„ Знам, че е мъчно да намираш думи след загубата, ти и екипът ти направихте всичко най-хубаво. Настилката ти пасва, почитам те доста. Ти си удивителен гений. Виждам, че ще можеш да пробиеш в късните стадии на шлемовете. Обсъждайки връзките ни – не имах вяра, че ще кажа тва “, съобщи с усмивка Джокович.

„ Надявам се другарството ни да продължи още дълго. Той загуби, тъй като се бяхме хванали на бас за вечеря. Да стартираме с напитки, няма по какъв начин жена ми да ме пусне на дискотека “, продължи с шегите Ноле.

„ Този шампионат значи доста за мен и фамилията ми. Това е най-специалният шампионат. От едно малко курортче в Сърбия видях по какъв начин Сампрас печели през 1992 година. Първата ми фотография беше от трева, от Уимбълдън. Винаги съм мечтал да съм тук. Всеки път значи повече и повече за мен да съм тук с трофея в ръцете си “.

„ Докосвайки тревата, изключително тази година – всичко е толкоз непосредствено към тенисиста. Най-историческият шампионат. Тук е щерка ми, жена ми. Тя към момента няма 5 години и е необичайност да гледа мачове. Може би следващата година ще гледа повече. Благодаря на всички – родителите ми, всички, които са там. Само синът ми липсва, май играе сет с Боб Браян някъде. Благодаря Ви, без вас нямаше да е допустимо. Честита годишнина, скъпа! Това е подаръкът ми “, обърна се Джокович към щаба и брачната половинка си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР