Победителите от три конкурса, организирани от Народно читалище „Христо Ботев“

...
Победителите от три конкурса, организирани от Народно читалище „Христо Ботев“
Коментари Харесай

Награди от три конкурса връчиха в Ценово

Победителите от три състезанието, проведени от Народно читалище „ Христо Ботев “ в Ценово, получиха премиите си

„ Досега активността ни беше лимитирана поради въведената епидемиологичната конюнктура. Мероприятията ни се организираха най-вече в електронна среда, което ни разреши да притеглим участници от разнообразни райони на страната. По този метод и самодейностите ни получават по-голяма известност “, посочи секретарят на читалищното настоятелство Веска Димитрова. Връчването на премиите беше в навечерието на 43-та годишнина от основаването на община Ценово.

Творбите на поетесите Пенка Ангелова, Пенка Петрова и Мария Танкова бяха отличени в състезанието, отдаден на 14 февруари. Наградите бяха връчени от ръководителя на журито Румяна Иванова. Марияна Цветанова, Ива Тодорова и Катерина Симеонова получиха оценките за присъединяване във фотоконкурс. Надпреварата мина под мотото „ Мама и аз – незабравими мигове “.

Най-активно присъединяване беше записано в състезанието за рисунки, отдаден на Деня на водата. В конкуренцията под наслов „ Водата – извор на живот “ бяха показани 38 произведения. Своя взор по поставената тематика показаха участници освен от обитаемоте места на общината, само че и от Бургас, Павликени и София. Всички участници ще получат грамоти и награди за показаните рисунки.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР