Победете рака с природно средство от алое вера и лимонов

...
Победете рака с природно средство от алое вера и лимонов
Коментари Харесай

Победете рака с природно средство от алое вера и лимонов сок!

Победете рака с естествено средство от алое вера и лимонен сок!

Тази жена е съумяла да пребори рака, с помощта на мощната си религия и на билките, само че най-много на алое вера.

Тя провежда пътувания за своите другари и семейство. Посещават манастири, основават нови другарства и зареждат всички с позитивната си сила.

Но, единствено най-близките й другари знаят, че се е борила с рак на матката, който също засегнал дебелото черво и пикочния мехур!

“Много е мъчно да кажеш на човек, че е болен от рак! За страдание, аз се изправих пред този проблем на млади години.

Когато към момента не бях навършила 31 години, новината пристигна като гръм от ясно небе. След дългите проучвания стартира и мъчението с интервенции и лечения.

Докато траеше лечението, пробвах лекуване с разнообразни чайове и таблетки от четирите краища на света, само че най-много ми оказа помощ алое. Лекът приготвяше моята майка.

Пресните листа от алое с лимонен сок се трансфораха за мен в салата за закуска, за обяд и вечеря, пиех и доста чай от жълт кантарион!

Искам да се обърна към всички, които са в същото положение, най-много, да имат вяра в себе си, че ще преодолеят заболяването и да се борят с всички сили и духовно и с доста придвижване. Позволете ми да припомня, че алое го има във всички аптеки!

Щом аз се преборих с тази неприятна болест и след 4 интервенции заставам на краката си, желае ми се всички да устоят на тази тежка борба и да се радват на живота ”.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР