По задължение Банова се мяркаше вечер по телевизията, за да

...
По задължение Банова се мяркаше вечер по телевизията, за да
Коментари Харесай

Бомба! Деси Банова Най-Накрая Го Направи! Цяла България Зяпа, Ето Снимки! Преди Малко Гаджето На Плевнелиев Е Била

По обвързване Банова се мяркаше вечер по малкия екран, с цел да осведоми феновете на Нова за времето. Блондинката очевидно няма желание да живее на издръжката на Плевнелиев, въпреки той да може да си разреши да я устоя, без от тук нататък да работи въобще. Нещо повече - Деси, която получава по никакъв начин нелоша заплата, с цел да чете от аутокюто прогнозата за времето, заработва по някой лев и от странични действия.

Миналия уикенд изгората на Плевнелиев е работила изключително. Деси се е изявила като водеща на частно празненство дружно с Евгени Минчев, написа Пик. Тандемът е бил зает от една от водещите български компании в региона на счетоводните услуги, който е чествала 20 години от основаването си.

На тържеството първата дама на Плевнелиев блеснала в нежна бледорозова рокля, само че не впечатлила кой знае какъв брой с уменията си на водещ, отвън студиото и аутокюто.



Случайно или не, обилният бал се е състоял в една от залите в " София Тех Парк ", където е и офисът, който Плевнелиев получи за безплатно прилагане от държавното управление след края на мандата си. Реализацията на високотехнологичния парк бе точно негова самодейност с концепцията там да се настанят колоси от ранга на " Google ", " Facebook " и " Майкрософт ".


Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР