По всичко личи, че в последно време Галена доста е

...
По всичко личи, че в последно време Галена доста е
Коментари Харесай

Галена показа убийствено тяло, фенове я сравниха с Джей Ло

По всичко проличава, че напоследък Галена много е поработила над физическата си форма и по никакъв начин не се свени да покаже новото си тяло.

Дългогодишни фенове на поп-фолк сензацията споделят, че сега тя се намира в най-хубавата си форма, очевидно и самата тя счита по този начин, откакто е решила да захвърли облеклата и да покаже стегнатото си телосложение.

Чалга фурията без никакъв срам сподели щръкнали зърна и голо дупе в новия си видеоклип към песента "Еуфория ".

"Не знам по какъв начин да ви показва тази ария. Може би няма потребност от думи. Изпях я, с цел да си доставя наслаждение. Заснех я, с цел да ви доставя наслаждение Напоследък се усещам тъкмо по този начин — добре в кожата си, любувам се на живота, имам време единствено за хора с готин вайб. Идва лято, дано тази ария звучи във всички горещи моменти, които ще ви докарат до еуфория ", споделя певицата за новия си план.

“Джей ло ти е в краката”, “Има ли по-яка жена от тебеееее” и “Всеки твой взор е магия, всяка твоя усмивка подарък, а в комбиниране тези две неща, ето това е Еуфория” - бяха единствено част от одобрителните мнения под постовете на Галена.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР