По всичко личи, че Тита съвсем не е онова сладко

...
По всичко личи, че Тита съвсем не е онова сладко
Коментари Харесай

Тита удари дъното, няма да повярвате как се изложи

По всичко проличава, че Тита напълно не е това сладко момиче с прекрасен глас и огромни фантазии да се трансформира в попзвезда. Русокоската направи внезапен в жанра, в който се изявява и през днешния ден е прохождаща фолкдива, а от онази симпатична ученичка, която правеше поп части няма и спомен.

Тита направи сериозна смяна и в персоналния си живот, като заряза учебната си обич и се захвана с ММА войник, с който е в съвсем фамилни връзки. Може би поради комбинацията сред попфолка и актуалното ѝ гадже, певицата се промени внезапно и даже държанието ѝ на сцената е много по-различно отпреди. За страдание "различно " в този случай е с отрицателно значение.
Reply to @georgimariev
Тя съумя да изненада неприятно почитателите си на скорошно присъединяване, като искрено изпсува на микрофона. Не е известно каква е повода Тита да смъкна всички задръжки и да изрече толкоз грозни думи и то от сцената. Някои подозират, че повода за това е озвучаването в клуба и фактът, че попфолк маниерът не ѝ подхожда на гласовите благоприятни условия.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР