По всичко личи, че ГЕРБ ще си отива дълго, много

...
По всичко личи, че ГЕРБ ще си отива дълго, много
Коментари Харесай

Последният окоп

По всичко проличава, че ГЕРБ ще си отива дълго, доста дълго. Вече стана наклонност всяко подозрение за неверна стъпка на служебното държавно управление да става мотив за специфични конференции на някогашните ръководещи, на които се сипят обвинявания и назидателни разсъждения това ли е смяната. Последният мотив бяха от фрагменти на ГЕРБ, останали в Съвета на шефовете на ДКК.

Последвалата конференция и масираното наличие на гербаджии по утринните блокове на малките екрани, които рецитираха причините на взелите решението за отстраняването на Карагенова, демонстрира, че властта на ГЕРБ напълно не е завършила. И по тази причина има два сигурни сигнала - първият е, че правилни хора са се окопали на разнообразни позиции в страната и ще се опитат да саботират всякаква проверка или предпочитание за смяна на статуквото на което и да е равнище в администрацията, само че изключително гневно на ресурни места (разбирайте - органи, през които текат, текли са и ще не престават да текат доста пари). Фактът, че Караганева беше назначена от някогашния министър на стопанската система и сегашен водач на " Продължаваме промяната " Кирил Петков единствено ожесточава изрече на хората от ГЕРБ. Вторият сигнал е, че по малките екрани не престават да дефилират дежурни представители на Борисов, трансформирали се в експерти по всичко заради липса на интелектуален артикулиращ запас.

И въпреки и служебният министър на стопанската система, принципал на ДКК и самата Карагенова да отхвърлиха обвиняванията, това остана настрана от осведомителния поток.

Целта на борбата за всеки окоп е една - опазване на контрола върху паричните потоци, прикриване на кражбите, втълпяване на повелята на Борисов, че единствено ГЕРБ може да ръководи страната и че всички са маскари.
Реклама
Така че задачата за изчегъртването до чисто на страната няма да е елементарно, нито бързо. Партизанската война ще се води окоп по окоп още месеци.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР