По всичко изглежда, че 2022 г. е годината на историите

...
По всичко изглежда, че 2022 г. е годината на историите
Коментари Харесай

Ан Хатауей и Джаред Лето са съпруг и съпруга в нов сериал

По всичко наподобява, че 2022 година е годината на историите за измамници. Предстои ни да забележим подправената наследничка Ана Сорокин в „ Inventing Anna “ по Нетфликс, Елизабет Холмс с компанията за милиарди в сериала на Hulu „ The Dropout “, а напролет ще проследим и прословутата история за компанията WеWоrk и Адам Нойман.

Мнозина от нас гледат с наяве любознание към ексцентрични персони и историята на възхода и падението на компании в софтуерната сфера. Taкъв образец е Aдaм Hоймaн, който се закани, чe ще стане пъpвият тpилиoнep в cвeтa. След като напуща компанията за недвижими парцели WеWоrk, нa ĸoятo e cъocнoвaтeл, тoй eдвa дocтигa 1 милиapд $.

Компанията е необятно обсъждана, тъй като основава имидж на съвременно място, което слага на фокус потребностите на чиновниците си. Истината обаче лъсва, когато светът научава, че Нойман е сложил преди всичко личното си богатство и желанието скорострелно да забогатее.  Подобни истории постоянно имат потребност да бъдат разказвани още веднъж и още веднъж. Защото има действителната възможност всякога да откриваме по нещо ново и да извличаме нужните поучения от модерния свят.



Историята съмнително наподобява на такава от кино сюжет. И напълно скоро следва да я забележим пресътворена в идния мини-сериал на Apple TV+ „ WeCrashed ”. Със сигурност ще му хвърлим по едно око, като се има поради, че основната роля на Адам Нойман е поверена на (все още ни държи вълнението от осъществяването му в “House of Gucci ”). А ние сме сигурни, че ще му пасне като ръкавица. Прическата на Нойман е от решаващо значение за неговата персонална митология, съгласно която той е дългокос израелец, който има аналогия с Исус. Лето обезпечено е в положение да ни накара да заобичаме и този „ изверг “.

Филмът е е основан на едноименния подкаст „ WeCrashed: Възходът и падението на WeWork “. Лето ще си партнира с обичаната ни Ан Хатауей, която влиза в ролята на негова брачна половинка. В лимитирания сериал ще вземат участие още Кайл Марвин и Америка Ферера („ Грозната Бети “). Първите три епизода на „ WeCrashed “ ще бъдат налични за Apple TV Plus на 18 март.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР