По време на заседанието Петко Кънев, адвокат на обвиняемия, заяви,

...
По време на заседанието Петко Кънев, адвокат на обвиняемия, заяви,
Коментари Харесай

Темида реши: Оставиха насилника на Дебора за постоянно в ареста

По време на съвещанието Петко Кънев, юрист на обвинения, съобщи, че “липсват данни за осъществено закононарушение ”. Той добави, че се упражнява невиждан публичен и медиен напън за задържане на клиента му.

 

Според бранителя на Георгиев има неприемливо разбъркване на доказателства по водените по едно и също време две досъдебни производства. 

 

Прокурорът по делото изиска от съда да удостовери непрекъснатата мярка за неотклонение “задържане под стража ” по отношение на обвинения. Според него може да се направи повече от обосновано съмнение, че обвиненият е отправил заканите. 

„ Това беше едно предстоящо решение на Окръжния съд “, сподели пред медиите юрист Петко Кънев откакто беше прочетено решението на съда.

 

„ Искрено се надявам това да не се повтаря повече и да се постанова да се съди някой на база на нечии свидетелски показания “, сподели още бранителят. Според него Георги Георгиев не е отправял закани за ликвидиране против потърпевшата. 

 

Максималният период за задържането под стража на Георгиев по обвиняванията за закани за ликвидиране е до осем месеца, сподели още юристът му. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР