По време на вечерния коктейл в предаването “Ергенът излязоха наяве

...
По време на вечерния коктейл в предаването “Ергенът излязоха наяве
Коментари Харесай

Огромен скандал в Ергенът

По време на вечерния коктейл в предаването “Ергенът ” излязоха нескрито скандални истини и претендентките за сърцето на милионера Алек Младенов едвам не се хванаха за косите. Виктория Асенова разобличи две от дамите по време на коктейла, обявявайки, че познава Памела в действителния живот, още от детските години.



И не спря дотук! След разкритието, че Пам и Габриела Иванови са сестри, Виктория продължи и реши да задълбае още с информации за тях и присъединяване им в шоуто...

Любопитен факт е, че във визитката си за " Ергенът " Виктория Асенова афишира, че работи като състезателен управител в БФС, а впоследствие споделя на останалите, че има информация кой е мъжът до Габриела.

Името му, несъмнено, беше заглушено за феновете, единствено че в мрежата незабавно завря и закипя. Най-спряганото име е това на футболиста на " Лудогорец " Оливие Вердон.

" Определено ги изненадах двете сестрички, тъй като те не чакат, че аз знам толкоз доста информация. Това, че се върша на богатства и незапозната с въпросите им, не е баш по този начин ", съобщи Вики в шоуто. По нейни думи футболистът " е пуснал Габриела да влезе в имението най-вече за 10 дни. "

Съдейки по фотосите му в Инстаграм играчът е фамилен, само че доста фенове на любовното риалити разобличиха тайната му връзка, разяснявайки, че точно той е оказал помощ на Габриела да започва бизнеса си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР