По време на тазгодишното издание на CES 2021, Lenovo разкри

...
По време на тазгодишното издание на CES 2021, Lenovo разкри
Коментари Харесай

Lenovo блесна с иновации и смарт устройства на CES 2021

По време на тазгодишното издание на CES 2021, Lenovo разкри своите оферти за софтуерни нововъведения, които да подобрят потребителското преживяване доста. Това е и повода компанията с горделивост да показа новите си устройства, фокусирани напълно върху потребителите.

Едно от тях е най-тънкият ThinkPad създаван в миналото – ThinkPad™ X1 Titanium Yoga™. От своя страна и новият ThinkPad X12 Detachable ще съчетава характерностите на високопроизводителен преносим компютър с гъвкавостта на 12.3-инчов таблет. ThinkBook™ Plus Gen 2 i, ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 и ThinkBook 16p Gen 2 са другите оферти в този сегмент от Lenovo. Създадени освен за работа, само че и за свободното време, те се чакат с най-новите софтуерни актуализации на Lenovo Vantage, който в допълнение персонализира потребителското преживяване.

Днес по-важно от всеки път е потребителите да разполагат с мощно, само че плътно и комфортно устройство, което да бъде елементарно за потребление от всички членове на фамилията. Ето за какво Lenovo сътвори Lenovo Tab P11. Със замайващ 2К екран, таблетът ще е съчетаем и с аксесоари като спомагателна клавиатура и Lenovo Precision Pen 2, които да улеснят работата с него. Освен тях, новият артикул ще поддържа и Microsoft Office приложения и Kids Space от Гугъл, което да оказва помощ на дребните деца да учат и да се забавляват.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Lenovo показа най-новите попълнения към първокласното си...

За феновете на гейминга Lenovo Legion™ показва нови преносими компютри и аксесоари, които ще дават последващо потомство продуктивност. С помощта на изкуствения разсъдък новите артикули в портфолиото на софтуерния колос ще създадат гейминг прекарването още по-завладяващо на първите 16-инчови QHD 165Hz преносими компютри за игри в света – новите Lenovo Legion 7 и Lenovo Legion 5 Pro.



Промяната на работното място от офиса в дома се трансформира в новата естествена среда, което донесе на потребителите нови провокации. За да отговори на тях, Lenovo показа новите монитори от серия Lenovo L с IPS панели, които включват Lenovo L24i-30 и Lenovo L27e-30. На новите ThinkPad X1 Carbon и X1 Yoga, Dolby Voice ще обезпечи извънредно добра връзка за конферентни диалози, употребявайки пространствена аудио технология, която ще разделя гласовете и усъвършенства разпознаването им. Потребителите ще бъдат прелестно сюрпризирани и от новите Smart Dock решения.

Когато всички са вкъщи и споделят една и съща Wi-Fi мрежа е по-важно от всеки път да има и надеждна 4G/LTE и 5G връзка, с цел да даде опция за стремително бърза реакция при потребност. Новият 14-инчов Lenovo IdeaPad™ 5G, показан на тазгодишното издание на CES, ще бъде един от първите преносими компютри, предоставяйки 5G съгласуваност и подвижност на налични цени. Широкообхватното портфолио на Х1 от Lenovo ще включва още и усъвършенстваните ThinkPad X1 Carbon и ThinkPad X1 Yoga, които се причисляват към ослепителния и свръхлекия ThinkPad X1 Nano, с цел да завършат цялостното портфолио ThinkPad X1, готово за 5G.

Освен тях, Lenovo разгласи и доста вълнуващи нововъведения, които да покачат продуктивността по време на работа. От персонализирани виртуални екрани до AR работни процеси и 3D визуализации, новите смарт очила ThinkReality ™ A3 ще бъдат изцяло решение, предлагащо умна промяна в бизнеса и даване на по-интелигентни технологии на повече хора. В допълнение, взаимно с NECPC, Lenovo показа и два нови стилни продукта - ултрамобилният LAVIE MINI и лекият 13-инчов преносим компютър LAVIE Pro Mobile с най-новите процесори на Intel.

Традиционно нововъведенията постоянно са се фокусирали върху нови, непредлагани до този миг хрумвания, само че това се трансформира през 2020 година Потребителите търсят промени във към този момент съществуващите технологии, с цел да им оказват помощ да подобрят метода си на живот, работа и образование. Затова и Lenovo има опцията да им ги даде.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР