По време на пресконференцията, на която обвинител №1 показа и

...
По време на пресконференцията, на която обвинител №1 показа и
Коментари Харесай

Десислава Атанасова е жената политик, на която Иван Гешев се обадил след заявката на Мария Габриел

По време на конференцията, на която обвинител №1 сподели и скъса написаната си, само че неподписана оставка, той разказа за диалог с политик жена, която  " считал за другар ". Гешев изясни, че с нея разговарял след поръчката на Мария Габриел да желае освобождението му. " Стана ми ясно, че това са го знаели в стеснен кръг от хора и лицето Бойко Борисов е измежду тях ", означи основният прокурор.

" Аз бях дамата, на която господин Иван Гешев се обади по телефона да попита правилно ли е, че Мария Габриел е споделила това пред нашата парламентарна група. Аз му споделих същото, което декларирам и в този момент - чух поръчката на госпожа Габриел на това съвещание на парламентарната група. И това стана пред всички медии. И Иван Гешев вярно цитира думите ми по кое време съм схванала за настояването за освобождението му. Защото истината е най-силният съдружник за всички ", изясни Десислава Атанасова. 

В отговор на въпрос смята ли се за другарка на основния прокурор, ръководителят на ПГ на ГЕРБ изясни, че връзките им са институционални и служебни. 

" Не единствено с основния прокурор на България, както и да се споделя той. С всички останали ръководители на органи на държавна власт. Аз като ръководител на най-голямата група в Народно събрание е напълно естествено да имам връзка. Познавам господин Гешев повече от 10 години, защото аз от 2009 година съм член на правната комисия в Народното събрание. Той, както и доста други хора, ми имат телефона. Той е обществен ", добави Атанасова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР