По време на премиерата на новия си екшън филм Faster

...
По време на премиерата на новия си екшън филм Faster
Коментари Харесай

Брад Пит се просълзявал от танците на дъщеря му


По време на премиерата на новия си екшън филм Faster than a Bullet в Лос Анджелис, 58-годишният притежател на „ Оскар ” сподели, че щерка му Шайло, родена от Анджелина Джоли, е “красива”. Актьорът означи също, че танците на Шайло са толкоз положителни, та от тях “ми потичат сълзи”.

Шайло обича хореографията и неотдавна видеоклипове от нейните класове станаха шлагер в YouTube – гъвкавостта на момичето беше бурно обсъждана в мненията към видеоклиповете, където бе маркиран нейният гений.

Когато Брад беше запитан дали счита, че децата му могат да станат артисти и да последват стъпките на родителите си, той отвърна, че просто желае те да бъдат щастливи:

„ Обичам, когато намерят своя личен път, намерят това, което ги интересува, и съумеят в това “, сподели Пит за децата си.

Актьорът има три биологични деца от Джоли: Шайло и близнаците Нокс и Вивиен. Другите три са осиновени: Мадокс, Пакс и Захара.

17-годишната Захара неотдавна влезе в главния афро-американски лицей в Съединени американски щати и ще се реалокира в Атланта (щата Джорджия) през идващите месеци. Самата Джоли приказва за това, като разгласява фотография на щерка си с нейни съученици. Наскоро актрисата похвали Захара за дисциплината:

„ Опитвам се да ги приуча към рутината, върша си график у дома. Но щерка ми Захара провежда нещата по-добре от мен “, призна Джоли.

На фотографията от ляво на дясно: Захара, Анджелина Джоли и Шайло

Връзката на някогашните съпрузи след развода мъчно може да се назова добра. Те постоянно се срещат в съда, пробвайки се да си поделят попечителството над децата. Наскоро породиха различия към лозе във Франция – Джоли продаде каузи си на съветски олигарх, а Пит се опита да оспори това. В последна сметка съдът въпреки всичко застана на страната на Джоли.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР