По време на пандемия се избягва и физическият контакт с

...
По време на пандемия се избягва и физическият контакт с
Коментари Харесай

Топлофикация Враца: Най-големите плюсове на дистанционния отчет -  няма прогнозни и изравнителни сметки

По време на пандемия се заобикаля и физическият контакт с външни лица

" Топлофикация Враца " предлага на клиентите да изберат отдалечен доклад, изключително във времена, когато пандемичните талази следват една след друга. Освен избягването на физическия контакт, главното преимущество при него е, че се получават действителни сметки и отпадат прогнозните и изравнителни. Намалява се рискът от непозволено потребление на топлинна сила от недобросъвестни съседи. При уредите с отдалечен доклад отпада вероятността от човешка неточност при снемането или въвеждането на данните от уредите. Устройствата са използвани във всички типове сградни съоръжения и са с улеснен монтаж. “ обявиха от " Топлофикация Враца ". Оттам показаха, че наложително до 1 януари 2027 година всички апартаментни топломери, разпределители и водомери за топла вода би трябвало да обезпечат опция за снемане показанията от разстояние.
свързани новини4850на 15.06.2021
" За да се премине на отдалечен доклад и да се извърши замяна на уредите в постройка етажна благосъстоятелност, чиято валидност към момента не е изтекла, би трябвало да има единодушие от най-малко 2/3 от живущите. „ Според признатите промени в Закона за енергетиката всички уреди, чиято валидност е изтекла или са развалени се подменят с уреди, които имат опция за отдалечен доклад. Задължително изискване е уредите да бъдат утвърдени от съответния топлинен счетоводител, който обслужва съответната постройка. “, обясниха от сдружението. „ Топлофикация Враца “ също има лиценз за осъществяване на услугата дялово систематизиране и подчертаха, че едно и също сдружение да прави двете услуги дава извънредно улеснение за клиентите.

От " Топлофикация Враца " още веднъж подсетиха, че по отношение на поетапното стартиране на отоплението в града, е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. " Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено топлоподаване. “, прецизираха от сдружението. " Препоръчваме потребителите да ревизират самостоятелните уреди. „ В случай, че екранът на устройството е без показания клиентите би трябвало да се извърнат към своя топлинен счетоводител. ", декларират от предприятието.
свързани новини5562на 11.01.2021
" Топлофикация Враца " показва, че централното топлоснабдяване е измежду най-екологичните и удобни способи за отопление.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР