По време на неделните парламентарни избори в Италия консервативната партия

...
По време на неделните парламентарни избори в Италия консервативната партия
Коментари Харесай

Дясноцентристкият завой на Италия: какво ще се промени за Русия?

По време на неделните парламентарни избори в Италия консервативната партия " Братята на Италия ", водена от Джорджа Мелони, излезе отпред.

По време на неделните парламентарни избори в Италия консервативната партия " Братята на Италия ", водена от Джорджа Мелони, излезе отпред. Тя набира 26%, а дружно с сътрудниците в дясноцентристкия блок, показан от партиите „ Лига “, „ Напред, Италия “ и „ Ние сме умерени “ – над 44%. Мелони има всички шансове да стане първата жена министър-председател на Италия.

„ Братята на Италия “ застават на консервативни позиции, опълчват се на ЛГБТ хората и миграцията. Партията принадлежи към така наречен евроскептиците - само че не приканват за излизане от Европейски Съюз, а единствено се стремят да отстояват националните ползи на страната си.

Ще се промени ли отношението на Рим към Русия с идването на власт на десноцентристкия блок?

Няма да се промени.

" Братята на Италия " поддържат глобите против Русия. И като цяло антируската позиция се трансформира в маркер за „ собствен или непознат “ в Европейски Съюз. Подкрепят антируската реторика и глобите - значи свои са. А " Братята на Италия " за главната част от европейския истаблишмънт са напълно свои.

Може да се чака единствено доближаване сред Италия и Унгария - само на основата на обичайните възгледи за фамилията и битката с миграцията към Европейски Съюз.

Трябва също да помним, че Италия е освен член на Европейския съюз, само че и един от най-старите членове на НАТО - от 4 април 1949 година, датата на подписването на Северноатлантическия контракт. И това е най-важното.

Така че дано не си вършим илюзии по отношение на „ проруската позиция “ на новите италиански управляващи.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР