По време на над 10-часов полет от китайския град Гуанджоу

...
По време на над 10-часов полет от китайския град Гуанджоу
Коментари Харесай

Лекар изсмука близо литър урина от пикочния мехур на мъж, за да спаси живота му

По време на над 10-часов полет от китайския град Гуанджоу до Ню Йорк мъж от Китай стартира да изпитва болки в пикочния си мехур, защото се оказва, че не е в положение да уринира естествено.

По същото време на борда на самолета се намира негов съотечественик, който се оказва хирург. Разбирайки за неразположението му, лекарят прибягва до нетрадиционен метод да изкара урината от организма на мъжа, защото е съществувал действителен риск пикочният мехур да се спука от натрупалата се течност.

Мъжът е подложен на пода на самолета и тогава благодарение на сламки, игла, кислородна маска и тиксо лекарят съумява да построи катетър.

В продължение на 37 минути докторът съумява да изсмука 800 мл урина и по този метод да избави живота на мъжа. След като самолетът идва на летището в Ню Йорк, мъжът е откаран в локалната болница за обзор и проучвания.

,,Имаше издут стомах, потеше се и даваше признаци, че ще изпадне в потрес. Ако не бяхме работили незабавно, щеше да има драматичен край'', призна лекарят по-късно пред медиите, представен от ''Мирър''.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР