По време на гримиране, не искате да се разсейвате, търсейки

...
По време на гримиране, не искате да се разсейвате, търсейки
Коментари Харесай

Всичко по местата! Как да поддържаме ред сред козметиката си

По време на гримиране, не желаете да се разсейвате, търсейки дълго съответно червило, палитра със сенки или руж?

За да имате всичко належащо на разположение, би трябвало да се провежда вярно тяхното предпазване. Специалистите от Top Choice, един от най-големите производители на козметични аксесоари, предлагат няколко хрумвания, с цел да поставите всичко на мястото си!

 
Органайзер


Днес най-използваният и комфортен метод за предпазване на козметика е откритият органайзер. Намирането му е елементарно в профилирани магазини и в доста уеб сайтове за аксесоари. По принцип са направени от акрил или пластмаса. Те включват дребни отделения за четки или гланцове за устни. За да запазите червилата и спиралата, разновидностите с обособени дребни кафези са фантастични. В универсалните разновидности можете да подредите цялата декоративна козметика, защото те имат дребни чекмеджета, отделения за палитри, ружове, четки и червила.

В допълнение към практическата цел, органайзерите имат и естетическа роля, като декоративни детайли. Ако не желаете да криете красивата си сбирка от гримове, то това е вашият късмет!

 
Кошници за козметика
 

Като приказваме за предпазване на продуктите за грим, си коства да обмислим доста комфортният и забавен вид, а точно кошниците. Метал, пластмаса, плат - тяхното многообразие е огромно, само че е по-добре да се спрете на практични варианти, които елементарно се мият при положение на непредвидено отваряне на маска или крем.

 
В чекмеджетата на тоалетката


Често тоалетките са оборудвани с едно или повече чекмеджета. За да избегнете хаоса, целесъобразно е неотложно да оборудвате чекмеджето с няколко разделителя с подобаващ размер. Така козметиката няма да се търкаля от едно място на друго, когато отваряте и затваряте. Освен това, по този начин ще избегнете някои инцидентни повреди. 

 
Поставка за четки


Контуриране, стробинг - това са относително нови трендове в грима. За да ги прилагате, би трябвало да имате цялостен набор от четки. Препоръчително е да държите четките отвесно в специфична подложка, в чаша или буркан. Много практични са елементарните транспарантни вази, в които може да съхранявате четките и да бъдат шеговит детайл от интериора. 

 
Направете си сами


Ако желаете да организирате цялата си козметика, без да харчите пари, то тогава заложете на ръчния труд. Включете спонтанни материали, като красиви дребни кутии, вази, чаши, които могат да бъдат украсени с цветни панделки, камъчета или напряко да ги изрисувате. 

 
Червила


И, несъмнено, червилото е последният щрих на визията. Обикновено в женската сбирка има доста червила и всички те би трябвало да са на място. Много е неприятно, когато би трябвало да завършите грима бързо и да тръгнете за работа, а нужното червило не желае да бъде открито. Затова, най-добре би било червилата да са сортирани по цвят, периодичност на приложимост, марка, качество (овлажняващи, подхранващи, балсами). Нервите и времето ви ще бъдат пощадени от специфичните средства за предпазване, които не са скъпи, само че доста оказват помощ за образуване на пространството.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР