По време на дискусия относно използването на ругатни от Джо

...
По време на дискусия относно използването на ругатни от Джо
Коментари Харесай

Ана Наваро извика Алиса Фара Грифин за сравняването на Упи Голдбърг с Доналд Тръмп в „The View“: „Толкова си късметлия, че Упи не е тук“

По време на полемика по отношение на потреблението на хули от Джо Байдън, Съдомакинът на The View Алиса Фара Грифин направи сравнението, което в никакъв случай не чакахме да чуем в дневното токшоу: свързвайки Упи Голдбърг и Доналд Тръмп.

Като се има поради, че Голдбърг отхвърля даже да каже името на някогашния POTUS онлайн в ефир, не можем даже да си представим по какъв начин би реагирала, когато Грифин произнесе нейното име в същото изречение като това на Тръмп. Но с Голдбърг отвън The View всеки петък, реакцията й ни беше спестена.

Все отново това не значи, че таблицата с горещи тематики пропуща корелацията на Грифин.

Странното съпоставяне се появи от полемика за честите хули на Байдън. След като изигра суперрежим на ругатните на президента, Грифин сподели, че стартирането на F-бомба понякога в действителност може да помогне на Байдън в акцията.

„ Мисля, че що се отнася до достигането на привлекателни гласоподаватели за Байдън, проявлението на повече пристрастеност е положително нещо “, стартира тя,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР